Nail Growth Explosion
139,00 kr. 94,00 kr. Tilføj til kurv
Tilbud

Nail Growth Explosion

94,00 kr.

-32%

Accelererer væksten af negle

Beskrivelse

Herôme Nail Growth Explosion er et serum med multipel effekt. Det stimulerer ikke blot væksten af neglen, men forbedrer også neglens tilstand. Skal anvendes som kur hver aften i 2 uger.

Produktet bl.a. algeekstrakter og kraftfulde aminosyrer som øger mikrocirkulationen og dermed får neglen til at vokse hurtigere. Nail Growth Explosion indeholder også lamium ekstrakter og er rig på Silicum. Silicum spiller en vigtig rolle i væksten af sunde og stærke negle. Endvidere er der hydratiserende virkning af Baobab og Acacia ekstrakter der sikrer en fleksibel negl.

Herôme Nail Growth Explosion er et perfekt produkt til kunder med korte og beskadige negle. Eksempelvis også som følge af neglebidning, eller blot til de kunder der ønsker sig længere negle i en fart. Denne serum giver ikke glans på neglene, så det er også et egnet produkt til mænd.

For bedste behandling
Skal anvendes som kur hver aften i 2 uger. Rens neglene med Herôme Caring Nail Polish Remover og kom herefter én dråbe med pipetten på hver negl. Masser forsigtigt serum ind, så neglen kan absorbere den. Denne serum skal anvendes alene, du må ikke anvende andre negleprodukter så længe du bruger denne kur. Er ikke overfladebehandling. Det anbefales at beskytte neglebåndene med Herôme Cuticle creme/Vitamin E.

ANVENDELSE

  • Første aften. Rens med lakfjerner og påfør en dråbe på hver negl og masser serummet forsigtigt ind i neglen, så neglen kan absorbere det.
  • Anden aften. Påfør en dråbe på hver negl, og masser serummet let ind i neglen, så neglen kan absorbere det.
  • Tredje aften. Påfør en dråbe på hver negl, og masser serummet ind i neglen, så neglen kan absorbere det.

Fortsættes i min. 14 dage.

OBS!
Brug ikke neglelak eller lakfjerner under kuren. Du skal blot rense første aften med Herôme lakfjerner.

Serummet øger mikrocirkulationen, så neglen vokser meget hurtigere. Herôme Nail Growth Explosion indeholder også Lamium ekstrakter, og er rig på Silicum. Silicum spiller en vigtig rolle i væksten af sunde og stærke negle. Endvidere er der hydratiserende virkning af baobab og acacia ekstrakter der sikrer en fleksibel negl.

Indhold: 7 ml

Varenummer: H96