Bye Bite

Bye Bite

90,00 kr.

Herôme mod neglebidning med e-vitamin

Beskrivelse

Mod neglebidning
Farvel til nedbidte negle med Bye Bite, som er et anti-neglebidningsprodukt med fantastisk virkning. Bye Bite er tilsat ekstra bitter smag, der ikke forsvinder ved håndvask. Er tilsat E-vitamin der styrker neglens struktur og stimulerer neglevæksten! Her er tale om en usynlig lak for både mænd, kvinder og børn! Læg 2 tynde lag Bye Bite på neglene hveranden aften. Virkningen kan kun fjernes med lakfjerner og her anbefales Herôme’s Caring Remover.

VEJLEDNING
Når man bider negle bliver neglene svage og sårbare pga. enzymer fra ens spyt. De nærmest “mørner” neglene og knækker derfor nemt.

Går ikke af ved håndvask – er tilsat e-vitamin der restituerer neglene og får dem til at vokse. Smagen er så bitter så du ikke kan vænne dig til den.

2 tynde lag på hver anden aften inden sengetid, så smitter den dårlige smag af produktet ikke af på de madvarer du rører ved dagen efter.

Virkningen kan KUN fjernes med lakfjerner.

Sunde negle starter med sunde neglebånd.

Ofte er neglebåndene også knastørre eller sprukne pga. neglebidning, så vi vil anbefale du i dagtimerne anvender Herôme Wonderpen der heler og beroliger tørre sprukne neglebånd. Det er en pen med børste på, så du kan få serum helt ned i alle sprækker og revner. Wonderpen er baseret på avanceret vitaminkompleks og stamceller fra æbler – der sørger for den hurtige healing og serum er samtidig anti-inflamatorisk.

Når du er stoppet med at bide og neglene er restitueret og neglebåndene er bløde og fleksible, kan du tænke på næste skridt: negleforstærkning. Som binder neglepladerne sammen, så neglene ikke spalter samt forstærker dem.

Indhold: 10 ml

Varenummer: H31