FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-
LEVERING FRA DAG TIL DAG, HVIS DU BESTILLER INDEN KL.13 / HVERDAG
100% GARANTI

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Neglehærder

Hvis dine negle er svage og flækker og du har et ønske om stærke, sunde og lange negle er det en rigtig god idé, at tage en kur/behandling på mellem 14-21 dage med en af vores Neglehærdere.Når du tager en kur med vores neglehærder, får du stærke negle der ikke flækker. Neglene bliver ikke kun stærke og sunde, de får også deres naturlige glans tilbage og spalter ikke mere. Neglene bliver sunde og lange! Herôme Nailhardener indeholder en dermatologisk (en hudvenlig) harpiks, der binder neglepladerne sammen. Er ikke overfladebehandling og skaller ikke af ..

Nail Hardener og Nail Polish Remover. Vi anbefaler også at bruge Nourishing Nail Oil under kuren – denne giver neglene næring og fleksibilitet. Dryp Nourishing negleolie ned bag neglene flere gange dagligt, så dine negle bliver fleksible og sunde. Styrke på tørre negle kan ikke gøre det alene ….

Ja, du skal bruge Herôme Nail Polish Remover – det er meget vigtigt at bruge vores lakfjerner for at opnå resultat !

Mange er ikke klar over det, men netop valget af lakfjerner gør den store forskel i jagten på sunde og smukke negle – det er det vigtigste produkt i neglepleje.

Vores hemmelighed er nemlig den unikke sammensætning af ingredienserne, som blot fortynder lakken uden at opløse negleplader og behandling. Herôme Caring Nail Polish Remover fra Herôme er din garanti for resultat!

NailHardener Sensitive er til hårde negle, der blot spalter og ikke skal forstærkes yderligere. Nail Hardener Strong til bløde negle, der skal forstærkes.

Nail Hardener Ekstra Strong til meget bløde negle, der spalter og skal forstærkes.

Nail Hardener må ikke anvendes efter kunstige systemer / shellak. Se Exit Damaged Nails og vores vejledning efter kunstige negle på vores website

  • Nail Hardener Extra Strong bruges i 14-16 dage. Nail Hardener Strong bruges i op til 21 dage.

Kuren skal tages om aftenen, for at behandlingen har den optimale effekt. I løbet af dagen vasker vi ofte hænder, bruger cremer og andet der kan forstyrre behandlingen. Derfor skal kuren lægges om aftenen for mindst mulig påvirkning.

1. aften Rens med lakfjerner og påfør lige efter et tyndt lag neglehærder

2. aften Påfør et tyndt lag neglehærder ovenpå

3. aften Rens med lakfjerner og påfør lige efter et tyndt lag neglehærder

4. aften Påfør et tyndt lag neglehærder ovenpå

5. aften Rens med lakfjerner og påfør lige efter et tyndt et lag neglehærder

6. aften Påfør et tyndt lag neglehærder ovenpå

7. aften Rens med lakfjerner og påfør lige efter et tyndt lag neglehærder

8. aften Påfør et tyndt lag neglehærder ovenpå

9. aften Rens med lakfjerner og påfør lige efter et tyndt lag neglehærder

10. aften Påfør et tyndt lag neglehærder ovenpå

11. aften Rens med lakfjerner og påfør lige efter et tyndt lag neglehærder

12. aften Påfør et tyndt lag neglehærder ovenpå

13. aften Rens med lakfjerner og påfør lige efter et tyndt lag neglehærder

14. aften Påfør et tyndt lag neglehærder ovenpå

Vedligeholdes efterfølgende med et tyndt lag 1-2 gange om ugen. Rens hver gang du skifter.

Eksempelvis mandag og fredag.

Nej, du behøver ikke vaske hænder. Men gør du det, skal du sørge for neglene er helt tørre før du lægger Nail Hardener på.

Efter kuren skal resultatet vedligeholdes med ét tyndt lag Neglehærder 1-2 gange om ugen. Det er vigtigt, at du renser neglen med Herôme lakfjerner inden du lægger et lag neglehærder. Du skal vedligeholde lige så længe, at du ønsker resultatet – altså sunde og stærke negle.

Der skal gå mindst 4 mdr. mellem hver kur. Men det hjælper ikke at tage ny KUR hvis neglene er meget tørre, så får man modsat resultat. Er neglene meget tørre, skal du først tage 14 dage med Exit Damaged Nails og så en NY kur.

Når du tager Nail Hardenerne kuren må du kun bruge de produkter der supplerer kuren. KUN Nail Hardener, Nail Polish Remover, Nourishing Nail Oil og Wonderpen.

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-
30 DAGES FULD RETURRET
100% GARANTI
OFFICIEL HERÔME WEBSHOP